facebook_pixel

Air Optix For Astigmatism Kontaktne Leće


Akcija!. Kupnjom ovih leća Optika Online vam poklanja jednu dodatnu leću!


160.00 KnQty:

Alcon Air Optix for Astigmatism Kontaktne Leće

Air Optix for Astigmatism su moderne silkon-hidrogelne leće za korekciju astigmatizma. Air Optix for Astigmatism imaju jedinstveni sastojak nazvan Precision Balance 8/4 koji masi leće smanjuje kontakt s kapkom na minimum. Zbog toga leća je stalno stabilna te ima široku optičku zonu za odlično prikazivanje kontrasta. Air Optix Aqua su zahvaljujući finoj površini i zaglađenim rubovima ugodne tijekom cijelog vremena nošenja. Visoka propusnost kisika doprinosi bjeljim i zdravijim očima.

Air Optix for Astigmatism su nove silikon hidrogel torične kontaktne leće, predviđene za dnevno nošenje te mjesečnu izmjenu. Jedinstveni Precision Balance 8/4 dizajn Najdeblje točke leće su na 8 i 4 sata Smanjuje interakciju s donjom vjeđom i pruža izuzetnu udobnost Povećava propusnost kisika na 6 sati Iznimna stabilnost, predvidiva rotacija leće i uspješnost fita. Obrada površine; Obrađena patentiranim, trajnim, biokompatibilnim plazma tretmanomovršine Odbija naslage; Izvrsna vlažnost

Air Optix kontaktne leće za astigmatizam nude idealnu kombinaciju visoke propusnosti kisika i dodatne vlage za pohranu.

  • Iskustvo impresivne udobnosti, čak i za vrlo suhe i osjetljive oči.
  • Air Optix za astigmatizam jamči izuzetno glatku površinu, najvišeg stupnja udobnosti.
  • Najnovija tehnologija za više kisika!
  • Air Optix kontaktne leće za astigmatizam pružaju udobnost za cijeli novi doživljaj. Za oči koje izgledaju ne samo zdravo, nego se tako i osjećaju.
  • Revolucionarni silikon hidrogel je vrlo propustan materijal i odgovoran je za iznimno visoku propusnost kisika kontaktne leće.

Air Optix za Astigmatizam Karakteristike

Dioptrija leća:od -10 do 6
Krivulja leća:8.7
Materijal leća:Lotrafilicon B
Propusnost kisika:108 Dk/t
Postotak vode:33%
Promjer leća:14.5
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač leća:Alcon 

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne, za astigmatizam

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

od 2 do 3 tjedna od dana narudžbe

Upit o proizvodu: Air Optix For Astigmatism Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha