facebook_pixel

O nama

O nama

Optika Online je prezentacijski portal tvrtke D&A d.o.o. iz Pule te je ujedno i prvi web shop u Hrvatskoj za prodaju kontaktnih leća online koji je otvoren davne 2000. godine. S vremenom je moderniziran te Vam danas osim opcije naručivanja preko upita nudimo i i plaćanje proizvoda karticama. D&A d.o.o. je obiteljski posao s dugogodišnjom tradicijom i s time Vam je stručnost, originalna kvaliteta proizvoda, najsvježije zalihe kontaktnih leća te sigurnost za Vaše oči zajamčena.

Optika Online je prodavatelj ovlašten od Agencije za lijekove i medicinske proizvode za prodaju kontaktnih leća online, te možete biti sigurni da su Vaše leće originalne kvalitete, svježih zaliha i od službenih dobavljača za Republiku Hrvatsku!

Cijene kontaktnih leća u optici D&A su povoljne iz jedinog razloga što optika D&A želi nastaviti dobru tradiciju kvalitete,te svoje znanje i besprijekornu brigu za korisnika želi pružiti što većem broju kupaca.

Na raspolaganju Vam stoji visokoškolovani i stručni tim te se također možete naručiti za stručni pregled očiju u našim optikama u Puli i dobiti savjet naših optometrista.

Optika D&A Vam na www.optikaonline.hr prezentacijskom portalu prikazuje široku paletu svojih proizvoda među koje spadaju kontaktne leće ,sunčane naočale i dioptrijski okviri. Osim kontaktnih leća i sunčanih naočala u našoj trgovinama u Puli nudimo širok raspon okvira i leća za naočale, te se ujedno bavimo ugradnjom istih.

Kvaliteta proizvoda

D&A d.o.o. je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Imate sumnju da ste kupili leće koje nisu originalne kvalitete?

Ako imate sumnje u kakvoću leća koje ste kupili na tržištu i razne nuspojave ovdje možete ispuniti obrazac za prijavu o neispravnosti u kakvoći!

Kontaktirajte nas:

Odgovore na pitanja ili savjet vezano za kontaktne leće i ostale naše proizvode možete dobiti slanjem direktnog upita za odgovarajuće proizvode, preko kontakt obrasca, putem emaila:

optikaonline(at)hotmail.com
ili na broj telefona: 052 223 771

Srdačan pozdrav!
Vaš Optika Online Team!

Optika Online (tvrtka D&A d.o.o.) je ovlašteni prodavatelj medicinskih proizvoda putem interneta.

Naziv tvrtke: D&A d.o.o.
Sjedište: Galižanski odvojak 6, 52100, Pula
Odgovorna osoba: bc.Dino Softić – optometrist
Prodavaonice: FLANATIČKA 19, 52100, PULA, Hrvatska (OPTIKA CENTAR)
Giardini 6, 52100, Pula, Hrvatska (OPTIKA D&A)
Telefon: 052 223 771
Fax: 052/218-163
Mobitel: 099/816 99 43

Optika Online je ovlaštena za prodaju leća online od:

Agencija za lijekove i medicinske proizvode
Ksaverska cesta 4
10 000 Zagreb
OIB: 37926884937
Telefon: +385 1 4884 100 (centrala)
Faks: +385 1 4884 110
e-pošta: halmed@halmed.hr


Optika Online 2023 | D&A d.o.o. sva prava pridržana