facebook_pixel

Acuvue Oasys for Astigmatism Kontaktne Leće


Acuvue Oasys for Astigmatism Dvotjedne Leće za Astigmatizam


187.00 KnQty:

Johnson & Johnson Acuvue Oasys for Astigmatism Kontaktne Leće

Acuvue Oasys for Astigmatism izrađene su pomoću nove tehnologije HYDRACLEAR™ Plus koja sjedinjuje materijal bogat kisikom sa ovlaživačem (umjetne suze), tvoreći tako izuzetno vlažne i glatke kontaktne leće, naročito za one koji osjećaju suhoću prilikom nošenja. Izrađene su revolucionarnom tehnologijom koja omogućuje da se vaše leće stabiliziraju pomoću treptaja i na taj način pružaju stabilan i jasan vid tijekom cijelog dana bez obzira što radite; na poslu,u vožnji, prilikom bavljenaj sportom ili gledanja televizije. One pružaju nevjerojatnu udobnost čak i u zahtjevnim prostorima kao što su uredi s klima uređajima i pri radu na računalu.

Acuvue Oasys za astigmatizam su silikon hidrogel kontaktne leće iznimno udobne za nošenje, nude dugotrajnu udobnost bez naprezanja očiju.

Inovativna formula štiti oči od isušivanja i daje Vam osjećaj kao da uopće ne nosite kontaktne leće. Acuvue Oasys for astigmatism idealni su za vrlo suhe i osjetljive oči. Odlična propusnost kisika također Vam omogućuje dugotrajno nošenje uz potpunu udobnost. Dodatni plus Acuvue Oasys kontaktne leće je vrlo visoka UV zaštita. Pogledajte ostale Johnson & Johnson kontaktne leće.

Acuvue Oasys for Astigmatism Karakteristike

Dioptrija leća: od -9 do 6
Krivulja leća: 8.6
Materijal leća: Senofilcon A
Propusnost kisika: 129 Dk/t
Postotak vode: 38%
Promjer leća: 14.2
Rok trajanja leća: 32 mjeseca
Proizvođač leća: Johnson & Johnson

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

 

Vrsta leća

Dvotjedne leće, za astigmatizam

Broj leća u kutiji

6

Vrijeme dostave

2-3 tjedna

Upit o proizvodu: Acuvue Oasys for Astigmatism Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

 Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

 Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha