facebook_pixel
6%POPUSTA

Air Optix Aqua Kontaktne Leće 6 kom


Akcija!. Kupnjom ovih leća Optika Online vam poklanja jednu dodatnu leću!


169.00 Kn 159.00 Kn

Qty:

Alcon Air Optix Aqua Kontaktne Leće – 6 kom

Air Optix Aqua kontaktne leće su meke kontaktne leće za mjesečnu izmjenu, vodećeg proizvođača kontaktnih leća Alcon. Ukoliko prilikom nošenja kontaktnih leća osjećate neugodnosti povezane s manjkom kisika i dehidriranosti oka, kao  što su osjećaj neugode prilikom nošenja, isušene i nadražene oči, Air Optix Aqua su idealne kontaktne leće za vas.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izrade, Air Optix Aqua kontaktne leće pružaju optimalnu opskrbu kisika i hidratacije vaših očiju tijekom cijelog perioda nošenja. Za oči koje se osjećaju i izgledaju zdravo. Izrađene su od silikon hidrogela, najnovijeg materijala u izradi kontaktnih leća, pa tako za razliku od dosadašnjih leća, omogućuju i do pet puta veću propusnost kisika. Zahvaljujući specijalnom dizajnu površine leće, vaše će oči biti hidratizirane tijekom cijelog dana te oslobođene od depozita (proteina i lipida) na površini leće. Blaga obojenost Air Optix Aqua kontaktnih leća olakšava rukovanje, bez utjecaja na kvalitetu vašeg vida.

Air Optix Aqua možete koristiti svakodnevno, uz preporuku uklanjanja i tretiranja kontaktne leće otopinom na kraju dana, s izmjenom svakih 30 dana. Zahvaljujući svojim karakteristikama, pogodne su i za produženi period nošenja i do 7 dana i 6 noći, ali tek nakon odobrenja vašeg liječnika.

  • Iskustvo impresivne udobnosti, čak i za vrlo suhe i osjetljive oči.
  • Alcon Air Optix Aqua jamči izuzetno glatku površinu, najvišeg stupnja udobnosti.
  • Najnovija tehnologija za više kisika!
  • Air Optix Aqua kontaktne leće pružaju udobnost za cijeli novi doživljaj. Za oči koje izgledaju ne samo zdravo, nego se tako i osjećaju.
  • Revolucionarni silikon hidrogel je vrlo propustan materijal i odgovoran je za iznimno visoku propusnost kisika kontaktne leće.

Air Optix Aqua Karakteristike :

Dioptrija leća:od -10 do 6
Krivulja leća:8.6
Materijal leća:Lotrafilicon B
Propusnost kisika:138 Dk/t
Postotak vode:33%
Promjer leća:14.2
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač lećaAlcon

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

 

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

6

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Air Optix Aqua Kontaktne Leće 6 kom

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha