facebook_pixel

Biofinity Kontaktne Leće


Biofinity Mjesečne Leće


110.00 Kn

Qty:

CooperVision Biofinity Kontaktne Leće

Biofinity kontaktne leće sa silikon hidrogelom koje možete nositi bez skidanja i mjesec dana. Prirodna hidrofilna leća, bez aditiva i premaza. Visoka propusnost kisika i veliki udio vode omogućavaju vrhunsku udobnost i stabilnost vidne oštrine.

Biofinity su vodeće stalne mjesečne leće za vrlo udobno i zdravo nošenje. Biofinity su izrađene od silikon-hidrogela 3. generacije, najnovijeg materijala za kontaktne leće, koji na sebi, zahvaljujući tehnologiji Aquaform, veže gotovo 50% vode za još mekšu i fleksibilniju leću što omogućava udobnost tijekom cijelog vremena nošenja.
Materijal propušta količinu kisika koja je i viša od standarda. Oči su zahvaljujući tome bjelje, a neprekinuto nošenje Biofinity je sigurno i zdravo. Svojim konstrukcijskim rješenjem Biofinity je u prednosti – poboljšana optička svojstva, povišena otpornost na nakupljanje mogućih naslaga i zaobljeni rubovi leće samo potvrđuju njihovu kvalitetu.

Prozračne silikon hidrogel kontaktne leće očarati će Vas svojim iznimnom udobnosti. BioFinity kontaktne leće su pogodne i za trajno nošenje, danju i noću. No prije takvog korištenja savjetujemo da se konzultirate sa Vašim oftalmologom ili optometristom. BioFinity su kontaktne leće nove generacije. Sastoje se od propusnog materijala koji omogućuje da Vaše oko diše. Poseban dizajn ove kontaktne leće drži leću stabilno u oku, rotacija je znatno smanjena.

Biofinity Kontaktne Leće Karakteristike:

Dioptrija leća:-12 do 8
Krivulja leća:8.6
Materijal leća:Comfilcon A
Propusnost kisika:160 Dk/t
Postotak vode:48%
Promjer leća:14
Rok trajanja leća:48 mjeseci
Proizvođač leća:CooperVision

 

Kod nas ne morate sumnjati u kvalitetu proizvoda jer posjedujemo dozvolu za prodaju kontaktnih leća online!

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Biofinity Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha