facebook_pixel

Soflens One Day Kontaktne Leće


Dnevne Kontaktne Leće


127.00 Kn

Qty:

Bausch & Lomb Soflens One Day Kontaktne Leće

Soflens One Day kontaktne leće za jednokratnu dnevnu upotrebu. Lagano plavo nijansirana radi lakšeg rukovanja. DOSTAVA U ROKU OD 3 DANA

Jednokratne kontaktne leće korigiraju Vaš vid tako da vidite jasno tokom cjelodnevnog nošenja. SofLens One Day štiti oko od isušivanja i pruža jedinstveni osjećaj udobnosti od trena kada ih stavite u oči. Ove kontaktne leće su pogodne za početnike zbog jednostavnosti i lakoće privikavanja. SofLens One Day kontaktne leće imaju sve prednosti dnevnih leća.

Pogledajte i ostale Bauch & Lomb Kontaktne Leće iz naše ponude.

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Jednodnevne leće

Broj leća u kutiji

30

Upit o proizvodu: Soflens One Day Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha