facebook_pixel

Optima FW Kontaktne Leće


Optima FW Tromjesečne Leće


173.00 Kn

Qty:

Bausch & Lomb Optima FW Kontaktne Leće

Bausch & Lomb Optima FW kontaktne leće su ekonomične mjesečne kontaktne leće s visokim sadržajem vode i laganom bojom, ujedno i oznakama za lice i naličje kako bi rukovanje lećama bilo lakše. Proizvođač je promjenio ime Optima FW na SofLens 38 zbog sjedinjavanja naziva niza modela SofLens te je prilagodio količinu u kutiji iz prijašnjih 4 na 6 komada. Ako Vam dopušta liječnik, jedan par moguće je nositi do 3 mjeseca, ako ne, preporučljiv je mjesec nošenja.

Optima FW leće za kvartalnu izmjenu. Lagano plavo nijansirana leća radi lakšeg rukovanja. Na leći se nalazi B&L znak radi određivanja prednje i stražnje strane leće.  Dostava u roku od 3 dana ukoliko se radi o standardnoj BC. 8.7 ukoliko se radi o BC.8.4 ili 9.0 isporuka je od 2-3 tjedna.

Ove kontaktne leće su na tromjesečnoj bazi izmjene. Prednost ovih leća je udobnost tokom cjelodnevnog nošenja bez naprezanja očiju. Financijski izdatak za jedan dan je najprihvatljiviji trenutno na tržištu. U pakiranju se nalaze 4 leće.

Pogledajte i ostale Bauch & Lomb Kontaktne Leće iz naše ponude.

 

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Tromjesečne leće

Broj leća u kutiji

4

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Optima FW Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha