facebook_pixel

Contact Life Toric Kontaktne Leće


Contact Life Toric Mjesečne Leće za Astigmatizam


480.00 KnQty:

Kontaktne Leće CONTACT Life Toric

Contact Life Toric su mjesečne leće rađene od Vitafilcon A materijala koji omogućava izvanrednu udobnost i dovoljno vlage i kisika tokom cijelog nošenja. Kapak nesmetano prelazi preko glatke površine leće nenadražujući oko, zbog toga su pogodne za osjetljive oči. Čak i u nepovoljnim uvjetima kao npr. rad na računalu ili boravak u klimatiziranim prostorijama Contact Life Toric kontaktne leće neće Vas razočarati.

 

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Mjesečne leće, za astigmatizam

Broj leća u kutiji

6

Upit o proizvodu: Contact Life Toric Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha