facebook_pixel

Contact Day 30 Toric Kontaktne Leće


Contact Day 30 Mjesečne Leće za Astigmatizam. Mjesečne kontaktne leće Contakt Day 30 toric izrađene su precizno po Carl Zeiss kvaliteti. Vrlo su tanke, udobne, jednostavne za korištenje, osiguravaju dovoljno vlage, imaju UV zaštitu.


360.00 KnQty:

Kontaktne Leće Contact Day 30 Toric

Contact Day 30 toric je mjesečna leća za astigmatizam sa ZEISS-ovom preciznošću. Simetrična dinamička stabilizacija brine o zadržavanju točnog položaja kontaktne leće na oku pri svakom treptaju vjeđe. Udobna je za nošenje od jutra do večeri i to u svakoj prigodi. UV filter pruža dodatnu zaštitu od UV zračenja.

Mjesečne kontaktne leće Contakt Day 30 toric izrađene su precizno po Carl Zeiss kvaliteti. Vrlo su tanke, udobne, jednostavne za korištenje, osiguravaju dovoljno vlage, imaju UV zaštitu.

Jedni ste od onih koji žele promijeniti svoj izgled i na tren se maknuti od naočala a vidjeti bistro-ali se ne možete priviknuti na kontaktne leće? Sa Zeiss kontaktnim lećama Contact Day 30 toric to i možete učiniti bez neugodnosti. Ekstra tanak dizajn otklanja osjećaj stranog tijela u oku i omogućava jednostavno umetanje i vađenje leće iz oka. Asferičan dizajn leće osigurava izvanrednu oštrinu slike tokom cijeloga dana. Uz sve prednosti ove mjesečne Contact Day 30 toric kontaktne leće ona Vam još nudi i visoku UV zaštitu. Uživajte u neprimjetnim Contact Day 30 kontaktnim lećama kada god to poželite.Za sport, slobodno vrijeme ili svakodnevno-Mjesečne kontaktne leće Kontakt Day 30 toric Vam pružaju pouzdanu podršku.

Zašto smo Vaš prvi izbor za kupnju kontaktnih leća?

Ovlašteni smo za prodaju kontaktnih leća i medicinskih proizvoda online!

Pouzdano i sigurno plaćanje kreditnim karticama i pouzećem!

Originalna kvaliteta kontaktnih leća i svježe zalihe!

Za sve narudžbe u Hrvatskoj iznad 300 kn dostava je BESPLATNA!

Vrsta leća

mjesečne

Broj leća u kutiji

6

Upit o proizvodu: Contact Day 30 Toric Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha