facebook_pixel
18%POPUSTA

Air Optix HydraGlyde Kontaktne Leće


Mjesečne silikon hidrogel kontakne leće

 


120.00 Kn 99.00 Kn

Qty:

Air Optix HydraGlyde Kontaktne Leće 3 komada

Air Optix HydraGlyde su nove Alconove AirOptix silikon hidrogel kontaktne leće za mjesečnu izmjenu poboljšanih karakteristika. Dodatkom HydraGlyde Moisture Matrix tehnologije vlaženja pružaju dugotrajnu vlažnost površine kontaktne leće, dok SmartShield tehnologija pomaže u zaštiti vaših kontaktnih leća od skupljanja naslaga depozita.

HydraGlyde Moisture Matrix tehnologija, dizajnirana posebno za silikon hidrogel kontaktne leće, privlači i zadržava vlagu na kontaktnim lećama omogućavajući održavanje dugotrajnije vlažnosti površine kontaktne leće za poboljšano iskustvo nošenja kontaktnih leća. Ova tehnologija vlaženja značajka je Alconovih otopina za njegu kontaktnih leća Opti-Free PureMoist i AOSept Plus.

SmartShield tehnologija pomaže u zaštiti kontaktnih leća stvarajući zaštitni sloj na površini kontaktne leće koji se odupire naslagama depozita kao što su proteini i lipidi tijekom cijelog ciklusa nošenja.

Kao rezultat kombinacije SmartShield i HydraGlyde tehnologija javlja se kontaktna leća s ultra-tankim zaštitnim slojem koji pomaže u zaštiti od naslaga te dugotrajno vlažnom površinom  za jasan vid i iznimnu udobnost nošenja tijekom cijelog dana.

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Air Optix HydraGlyde Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha