facebook_pixel
32%POPUSTA

Air Optix HydraGlyde Kontaktne Leće 3 Leće


Mjesečne kontakne leće, 3 leće


140.00 Kn 95.00 Kn

Qty:

Kontaktne Leće Air Optix HydraGlyde

Air Optix HydraGlyde su nove Alconove AirOptix silikon hidrogel kontaktne leće za mjesečnu izmjenu poboljšanih karakteristika. Dodatkom HydraGlyde Moisture Matrix tehnologije vlaženja pružaju dugotrajnu vlažnost površine kontaktne leće, dok SmartShield tehnologija pomaže u zaštiti vaših kontaktnih leća od skupljanja naslaga depozita.

HydraGlyde Moisture Matrix tehnologija, dizajnirana posebno za silikon hidrogel kontaktne leće, privlači i zadržava vlagu na kontaktnim lećama omogućavajući održavanje dugotrajnije vlažnosti površine kontaktne leće za poboljšano iskustvo nošenja kontaktnih leća. Ova tehnologija vlaženja značajka je Alconovih otopina za njegu kontaktnih leća Opti-Free PureMoist i AOSept Plus.

SmartShield tehnologija pomaže u zaštiti kontaktnih leća stvarajući zaštitni sloj na površini kontaktne leće koji se odupire naslagama depozita kao što su proteini i lipidi tijekom cijelog ciklusa nošenja.

Kao rezultat kombinacije SmartShield i HydraGlyde tehnologija javlja se kontaktna leća s ultra-tankim zaštitnim slojem koji pomaže u zaštiti od naslaga te dugotrajno vlažnom površinom  za jasan vid i iznimnu udobnost nošenja tijekom cijelog dana.

Zašto smo Vaš prvi izbor za kupnju kontaktnih leća?

Ovlašteni smo za prodaju kontaktnih leća i medicinskih proizvoda online!

Pouzdano i sigurno plaćanje kreditnim karticama i pouzećem!

Originalna kvaliteta kontaktnih leća i svježe zalihe!

Za sve narudžbe u Hrvatskoj iznad 300 kn dostava je BESPLATNA!

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Air Optix HydraGlyde Kontaktne Leće 3 Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha