facebook_pixel

Air Optix Colors Kontaktne Leće


Air Optix Colors Mjesečne Leće u Boji

 


190.00 Kn

Qty:

Alcon Air Optix Colors Kontaktne Leće

Air Optix Colors su kontaktne leće u boji s visokom propusnošću kisika. Air Optix Aqua tehnologija od sada i u boji. Mjesečna leća dostupna u 9 nijansi.

Želite li promijeniti boju vaših očiju, a da pri tome ne pati njihovo zdravlje, Air Optix Colors kontaktne leće idealno su rješenje za vas.

Idealna kombinacija ljepote i udobnosti objedinjena u ovoj obojenoj kontaktnoj leći definira i pojačava boju vaših očiju, ali pruža i dugotrajnu udobnost u formi meke kontaktne leće za mjesečnu izmjenu.

Svaka obojena kontaktna leća napravljena je u skladu s visokim Alconovim standardima, a na raspolaganju vam stoji izbor zapanjujuće palete od devet boja koje vam omogućuju da suptilno ili dramatično mijenjate boju vaših očiju. Alcon kontaktne leće Air Optix Colors kontaktne leće pogodne su za nošenje kao modni dodatak, bez obzira na to da li imate ili nemate dioptriju.

Air Otpix Colors je dio Air Optix obitelji koja garantira iznimnu propusnost kisika zahvaljujući materijalu izrade – silikon hidrogelu, dok iznimno glatka površina leće te zaštitni sloj vlage pružaju savršenu udobnost i hidrataciju vašeg oka čime se sprječava nakupljanje depozita te pojava bilo kakvih iritacija i neugodnosti vašeg oka.

Air Optix Colors Karakteristike:

Dioptrija leća:od -8 do 6
Krivulja leća:8.6
Materijal leća:Lotrafilicon B
Propusnost kisika:110 Dk/t
Postotak vode:33%
Promjer leća:14.2
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač leća:Alcon

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Upit o proizvodu: Air Optix Colors Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha