facebook_pixel

Air Optix Aqua Kontaktne Leće 3 kom


Mjesečne silikon hidrogel kontakne leće


95.00 Kn

Qty:

Alcon Air Optix Aqua Kontaktne Leće

Air Optix Aqua Alcon kontaktne leće su meke, mjesečne kontaktne leće, proizašle iz Alconovog laboratorija, globalnog lidera u istraživanju, razvoju i proizvodnji kontaktnih leća. Idealne su za sve one kojima redovito nošenje kontaktnih leća uzrokuje osjećaj neugodnosti prilikom nošenja, isušivanje i nadraživanje oka.

Posebno su izrađene kako bi vam osigurale optimalnu opskrbu kisika u oku tijekom cijelog perioda nošenja, za jasan vid i zdravlje vaših očiju. Zahvaljujući silikon hidrogelu, revolucionarnom materijalu od kojega su izrađene, pružaju i do pet puta veću propusnost kisika od dosadašnjih kontaktnih leća. Posebno dizajnirana površina leće omogućuje zadržavanje vlage koja će spriječiti hidrataciju vaših očiju tijekom cijelog dana. Uspješno se odupiru skupljanju naslaga proteina i prljavštine na površini leće.

Air Optix Aqua pogodne su za svakodnevnu upotrebu (preporučuje se uklanjanje iz oka i stavljanje u otopinu na kraju dana), s izmjenom svakih 30 dana. Zahvaljujući gore navedenim značajkama, pogodne su i za produženi period nošenja i do 7 dana, međutim, savjetujemo vam da se prije toga konzultirate sa svojim liječnikom. Zahvaljujući laganom obojenju u svijetlo plavu boju, rukovanje ovim lećama je olakšano, a obojenost neće utjecati na kvalitetu vašeg vida.

Kontaktne Leće Air Optix Aqua Prednosti

  • Iskustvo impresivne udobnosti, čak i za vrlo suhe i osjetljive oči.
  • Air Optix Aqua jamči izuzetno glatku površinu, najvišeg stupnja udobnosti.
  • Najnovija tehnologija za više kisika!
  • Air Optix Aqua kontaktne leće pružaju udobnost za cijeli novi doživljaj. Za oči koje izgledaju ne samo zdravo, nego se tako i osjećaju.
  • Revolucionarni silikon hidrogel je vrlo propustan materijal i odgovoran je za iznimno visoku propusnost kisika kontaktne leće.
  • Air Optix Aqua su moderne mjesečne kontaktne leće po povoljnoj cijeni izrađene od silikon-hidrogelnog materijala 2. generacije. U Air Optix Aqua on spaja kavalitetno vlaženje i dobru
  • propusnost kisika. Ugodno nošenje osigurava sistem vlaženja Aqua koji na leći zadržava vlažan, glatki sloj, sprječava dehidraciju te omogućava ugodno treptanje. Fina površina više je otporna na stvaranje naslaga. Opskrba oka kisikom je dovoljna čak i za moguće spavanje – naravno, nakon odobrenja liječnika. Air Optix Aqua dostupne su u pakiranju od 3 ili 6 leća.

Air Optix Aqua Karakteristike :

Dioptrija leća:od -10 do 6
Krivulja leća:8.6
Materijal leća:Lotrafilicon B
Propusnost kisika:138 Dk/t
Postotak vode:33%
Promjer leća:14.2
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač lećaAlcon

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Air Optix Aqua Kontaktne Leće 3 kom

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha