facebook_pixel

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus Kontaktne Leće


Dvotjedne Kontaktne Leće


135.00 Kn

Qty:

Johnson & Johnson Acuvue Oasys With Hydraclear Plus Kontaktne Leće

Acuvue Oasys leće su toliko udobne da nećete ni primjetiti da ih nosite. Acuvue Oasys with hydraclear plus leće brinu se da se vaše oči ne osuše. Hydraclear tehnologija omogućuje stalnu vlažnost vaših očiju te smanjuje potrebu za korištenjem kapljica za ovlaživanje očiju. Ove kontaktne leće su također blago obojene kako bi Vam se olakšalo rukovanje s njima. Imaju označenu unutrašnju stranu kako ne bi dolazilo do zabune, te blokiraju 96% UV-A zraka i 99% UV-B zraka.

Acuvue Oasys with hydraclear plus su silikon hidrogel kontaktne leće iznimno su udobne za nošenje, nude dugotrajnu udobnost bez naprezanja očiju.

Inovativna formula štiti oči od isušivanja i daje Vam osjećaj kao da uopće ne nosite kontaktne leće. Acuvue Oasys idealni su za vrlo suhe i osjetljive oči. Odlična propusnost kisika također Vam omogućuje dugotrajno nošenje uz potpunu udobnost. Dodatni plus Acuvue Oasys kontaktne leće je vrlo visoka UV zaštita.

Pogledajte i ostale Johnson & Johnson kontaktne leće iz naše ponude.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus Karakteristike

Dioptrija leća:od -12 do 8
Krivulja leća:8.4 i 8.8
Materijal leća:Sanofilcon A
Propusnost kisika:147 Dk/t
Postotak vode:38%
Promjer leća:14.2
Rok trajanja leća:48 mjeseci
Proizvođač leća:Johnson & Johnson

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

dvotjedne kontaktne leće

Broj leća u kutiji

6

Vrijeme dostave

1-2 dana

Upit o proizvodu: Acuvue Oasys with Hydraclear Plus Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha

Brza i pouzdana dostava

Jednostavno i sigurno plaćanje

100% kvaliteta usluge