facebook_pixel

PureVision Toric Kontaktne Leće


PureVision Toric Leće za Astigmatizam


255.00 KnQty:

Bausch & Lomb PureVision Toric Kontaktne Leće

Bausch & Lomb Purevision Toric kontaktne leće su posebno dizajnirane kako bi omogućile posebne korekcije vida potreben kod korigiranja astigmatizma. Purevision Toric leće su izrazito zdrave za nositi. Zbog AerGel materijala do očiju dolazi potrebna količina kisika, te se spriječava nakupljanje bjelančevina. Vaše leće biti će udobne tijekom cijelog dana, ali i daleko u noć.

PureVision Toric nudi iskustvo gledanja HD kvalitete!
PureVision Toric mjesečne kontaktne leće kombiniraju inovativni silikon hydrogel s optimiziranim optičkim dizajnom za korekciju astigmatizma.
PureVision Toric štiti Vaše oči od isušivanja i daje im potreban kisik. Time dobijete dugotrajnu udobnost i briljantne vizije.
Optimalni omjer kisika, vode i izvrsne udobnosti čine non-stop korištenje od 30 dana i noći mogućim. Prije takvog korištenja kontaktnih leća, posavjetujte se kod svog očnog liječnika ili Optometrista

Pogledajte i ostale Bauch & Lomb Kontaktne Leće iz naše ponude.

PureVision Toric Karakteristike:

Dioptrija leća:-9 do 6
Krivulja leća:8.7
Materijal leća:Betafilcon A
Propusnost kisika:112 Dk/t
Postotak vode:36%
Promjer leća:14
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač leća:Bausch & Lomb

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Mjesečne leće, za astigmatizam

Broj leća u kutiji

6

Upit o proizvodu: PureVision Toric Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha