facebook_pixel

PureVision Multifocal Kontaktne Leće


Purevision Multifocal Mjesečne Leće


409.00 Kn

Qty:

Bausch & Lomb PureVision Multifocal Kontaktne Leće

Purevision Multifocal kontaktne leće su multifokalne mjesečne kontaktne leće za korekciju prezbiopije. Jasan vid na blizinu, te srednje i udaljenije predmete zahvaljujući kompjuterski izvedenom dizajnu za dobar vid i lakše centriranje leće na oku. Zaobljeni rubovi SofLens MultiFocal osiguravaju lako stavljanje leće na oko.

Kontaktne leće koje vam omogućuju da vidite jednako dobro na svim udaljenostima. Purevision su prve leće rađene s jedinstvenim AerGel materijalom, koji pruža izvrstan vid, te izvandrednu udobnost i zdravlja. Zbog AerGel materijala do očiju dolazi potrebna količina kisika, te se spriječava nakupljanje bjelančevina. Vaše leće biti će udobne tijekom cijelog dana, ali i daleko u noć.

PureVisionMultifocalnudi iskustvo gledanja HD kvalitete na svim udaljenostima!
PureVision Multifocal mjesečne kontaktne leće kombiniraju inovativni silikon hydrogel s optimiziranim optičkim dizajnom za korekciju Vašeg vida na svim udaljenostima.
PureVision Multifocal štiti Vaše oči od isušivanja i daje im potreban kisik. Time dobijete dugotrajnu udobnost i briljantne vizije.
Optimalni omjer kisika, vode i izvrsne udobnosti čine non-stop korištenje od 30 dana i noći mogućim. Prije takvog korištenja kontaktnih leća, posavjetujte se kod svog očnog liječnika ili Optometrista.

Pogledajte i ostale Bauch & Lomb Kontaktne Leće iz naše ponude.

PureVision Multi-Focal Karakteristike

Dioptrija leća:-10 do 6
Krivulja leća:8.6
Materijal leća:Betafilcon A
Propusnost kisika:112 Dk/t
Postotak vode:36%
Promjer leća:14
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač leća:Bausch & Lomb

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

 

 

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

6

Upit o proizvodu: PureVision Multifocal Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha