facebook_pixel

Proculin tears advance kapi za oči (10 ml)


PROCULIN® TEARS ADVANCE kapi za oči na bazi 0,4% natrijevog hijaluronata i vodenih destilata BEZ KONZERVANSA podmazuju i vlaže površinu oka i trenutno ublažavaju osjećaj pečenja, iritacije i nelagode prilikom suhoće oka. Mogu se koristiti kao zaštita od daljnje iritacije.

PROCULIN® TEARS ADVANCE kapi za oči (10 ml) na bazi 0,4% NATRIJEVOG HIJALURONATA i VODENIH DESTILATA sterilna su otopina za okularnu primjenu, s fiziološkim pH, koja sadrži natrijev hijaluronat i vodene destilate ginka (Ginko biloba), borovnice, komorača i centele (Centella asiatica). Otopina održava površinu oka vlažnom te povećava stabilnost prekornealnog suznog filma koji štiti površinu oka od vanjskih utjecaja.

Navedeni sastojci u ovoj formulaciji imaju puno pozitivnih učinaka na oko:
Vodeni destilat ginka poboljšava oštrinu vida na daljinu, ublažava umor i crvenilo očiju i očne mukozne membrane.
Vodeni destilat ginka zajedno s vodenim destilatom centele dodatno ublažavaju osjećaj nadraženosti očiju.
Vodeni destilat borovnice olakšava osjećaj umornih očiju i štiti sluznicu oka od atmosferskih utjecaja i utjecaja drugih vanjskih čimbenika.
Vodeni destilat komorača često se koristi kod bolesti oka za ublažavanje osjećaja peckanja očiju a zajedno s vodenim destilatom borovnice ima obnavljajuće djelovanje.

Pogodne za korištenje uz kontaktne leće.

Iskoristiti unutar 30 dana od dana otvaranja.


55.00 kn

Qty:
PROCULIN® TEARS ADVANCE kapi za oči na bazi 0,4% natrijevog hijaluronata i vodenih destilata BEZ KONZERVANSA podmazuju i vlaže površinu oka i trenutno ublažavaju osjećaj pečenja, iritacije i nelagode prilikom suhoće oka. Mogu se koristiti kao zaštita od daljnje iritacije. PROCULIN® TEARS ADVANCE kapi za oči (10 ml) na bazi 0,4% NATRIJEVOG HIJALURONATA i VODENIH DESTILATA sterilna su otopina za okularnu primjenu, s fiziološkim pH, koja sadrži natrijev hijaluronat i vodene destilate ginka (Ginko biloba), borovnice, komorača i centele (Centella asiatica). Otopina održava površinu oka vlažnom te povećava stabilnost prekornealnog suznog filma koji štiti površinu oka od vanjskih utjecaja. Navedeni sastojci u ovoj formulaciji imaju puno pozitivnih učinaka na oko: Vodeni destilat ginka poboljšava oštrinu vida na daljinu, ublažava umor i crvenilo očiju i očne mukozne membrane. Vodeni destilat ginka zajedno s vodenim destilatom centele dodatno ublažavaju osjećaj nadraženosti očiju. Vodeni destilat borovnice olakšava osjećaj umornih očiju i štiti sluznicu oka od atmosferskih utjecaja i utjecaja drugih vanjskih čimbenika. Vodeni destilat komorača često se koristi kod bolesti oka za ublažavanje osjećaja peckanja očiju a zajedno s vodenim destilatom borovnice ima obnavljajuće djelovanje. Pogodne za korištenje uz kontaktne leće. Iskoristiti unutar 30 dana od dana otvaranja.

Upit o proizvodu: Proculin tears advance kapi za oči (10 ml)

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

  Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.  Prepiši znakove
  captcha