facebook_pixel

Frequency Xcel Toric XR Kontaktne Leće


Frequency Xcel Toric Mjesečne Leće za Astigmatizam


350.00 KnQty:

Kontaktne Leće Frequency Xcel Toric XR

Frequency XCEL Toric XR su mjesečne kontaktne leće za astigmatizam sa proširenim izborom cilindara. Ove leće koriste jedinstven oblik leće kako bi se leća ispravno pozicionirala na oku. Kliničke studije dokazale su da osobe koje noste Frequency XCEL Toric osjećaju veću razinu udobnosti na kraju dana u usporedbi sa drugim mekim lećama.

Imate veliki astigmatizam i do sada niste uspjeli naći odgovarajuće kontaktne leće?Frequency Xcel Toric XR mjesečne kontaktne leće kreirane su za korekciju velikog astigmatizma. One će Vam pružiti udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja i prije svega oštru sliku. Ove kontaktne leće jednostavne su za rukovanje i održavanje, prigodne za nošenje u raznim situacijama. Korigirajte svoj vid bez nošenja naočala.uvjerite se u udobnost Frequency Xcel Toric XR kontaktnih leća.

Frequency Xcel Toric Karakteristike

Dioptrija leća:-8 do 6
Krivulja leća:8.7
Materijal leća:Methafilcon A
Postotak vode:55%
Promjer leća:14.4
Rok trajanja leća:32 mjeseca
Proizvođač leća:CooperVision

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne, za astigmatizam

Broj leća u kutiji

3

Vrijeme dostave

4 tjedna

Upit o proizvodu: Frequency Xcel Toric XR Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha