facebook_pixel

Frequency One Day Kontaktne Leće


Dnevne Kontaktne Leće


175.00 Kn

Qty:

Kontaktne Leće Frequency One Day

Frequency One Day su dnevne kontaktne leće sa UV zaštitom. Dizajnirane su kako bi pružile visoku razinu komfora, čak i na kraju dana. Zamjenite ih svaki dan za svježi par.

Frequency One Day dizajn pruža udobnost nošenja čak i na kraju dana. Uz njih Vam nije potrebna otopina za čiščenj i održavanje-jednostavno svaki dan otvorite svježi par.

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski ili preko e – maila. Pošaljite upit na našu korisničku podršku i bit ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku!

Pogledajte i ostale jednodnevne kontaktne leće iz naše ponude.

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Jednodnevne leće

Broj leća u kutiji

30

Vrijeme dostave

2 dana

Upit o proizvodu: Frequency One Day Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha