facebook_pixel

Frequency 55 Aspheric Kontaktne Leće


Frequency 55 Aspheric Mjesečne Leće


119.00 Kn

Qty:

Kontaktne Leće Frequency 55 Aspheric

Kontaktne leće za mjesečnu izmjenu s asferičkim dizajnom koji ima mogućnost korigirati i lakši astigmatizam ili dalekovidnost. Frequency 55 Aspheric zahvaljujući toj osobini osigurava oštriji vid na daljinu i na blizinu tijekom cijelog dana ili u zahtjevnijim uvjetima, npr. pri nužnosti brzog izoštravanja kod bavljenja sportom. Svijetloplava boja rubova omogućava lakše rukovanje lećom.

Frequency 55 Aspheric sa svojim izvrsnim performansama u uvjetima smanjene razine svjetlosti ili za one s slabijim astigmatizmom. Zahvaljujući asferičnoj prednjoj površini postiže se oštriji vid i pri slabom kontrastu U baznoj zakrivljenosti od 8.4mm, dostupne su samo dioptrije od 0.00 do -8.00

Frequency 55 Aspheric svojim asferičnim dizajnom pružaju Vam izvanrednu udobnost , stabilnost dimenzija i pojačani konztrast. Omogućuju Vam poboljšano glednje u slabo osvjetljenim uvjetima, kao npr. u sumrak. Zbog asferičlnog dizajna također su dobar izbor za oči sa malim astigmatizmom. Lagano su obojene, tako da Vam je olakšano umetanje i traženje. Svojstva materijala i precizna izrada i dizajn čine Frequency 55 Aspheric iznimno udobnim kontaktnim lećama, koje će Vas jednostavno oduševiti.

Frequency 55 Aspheric Karakteristike

Dioptrija leća:-10 do 8
Krivulja leća:8.4 i 8.7
Materijal leća:Methafilcon A
Propusnost kisika:128 Dk/t
Postotak vode:55%
Promjer leća:14.4
Rok trajanja leća:48 mjeseci
Proizvođač leća:CooperVision

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

mjesečne leće

Broj leća u kutiji

6

Vrijeme dostave

2-3 dana

Upit o proizvodu: Frequency 55 Aspheric Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha