facebook_pixel

Contact Plus Kontaktne Leće


Contact Plus Tromjesečne Leće / 2 leće u pakiranju – NOVO!!!


120.00 Kn

Qty:

Kontaktne Leće CONTACT Plus

CONTACT Plus – tromjesečne kontaktne leće od ZEISS-a s izvanrednom propusnošću kisika osiguravaju zdravo nošenje i podnošenje kroz dugi niz godina. Zbog višeg nivoa vezivanja vode u odnosu na druge tromjesečne leće osiguravaju cjelodnevnu udobnost i svježinu.

Vrhunska Zeiss tehnologija stvorila je tromjesečne kontaktne leće Contact plus koje su najudobnije na tržištu. Radi visoke propusnosti kisika i vezivanja vode omogućavaju zdravo i udobno nošenje tijekom sva 3 mjeseca. Dobro se podnose, tako da ih možete koristiti godinama.

 

Optika online je ovlaštena od strane HALMED-a (Hrvatska Agencija za Lijekove i Medicinske Proizvode) za prodaju medicinskih proizvoda putem Interneta. Ovim certifikatom se potvrđuje da su proizvodi koje imamo u ponudi provjerene i originalne kvalitete. Našu dozvolu možete provjeriti ovdje.

Halmed

Svoje kontaktne leće uvijek možete naručiti telefonski na broj 052 223 771 ili putem formulara koji se nalazi ispod proizvoda.

Vrsta leća

Tromjesečne leće

Broj leća u kutiji

2

Upit o proizvodu: Contact Plus Kontaktne Leće

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Optika Online kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o privatnosti.

Želim primati obavijesti o ponudama i popustima.Prepiši znakove
captcha